OKTATÁS / ZENEI COACHING

Alpár Balázs...

…több mint 15 éve foglalkozik zenei ismeretterjesztéssel. Laikusokra és zenészekre külön specializált módszerekkel vezet inspiráló zenei foglalkozásokat. Ezek között éppúgy megtalálhatóak a felnőtteknek szóló, céges training foglalkozások, mint a gyerekeket, fiatalokat megmozgató workshopok, vagy filmzene magánórák.
A közelmúltban olyan cégek rendezvényein vezetett programot, mint a T-Systems, a Mercedes-Benz, a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága, a Megoldásközpontú Egyesület, vagy a SolWorld nemzetközi coaching konferencia.

A foglalkozások...

…amelyek nem igényelnek zenei előképzettséget, többek között modern elektronikus zenei effektekkel megvalósuló játékokat tartalmaznak, illetve olyan ritmikai gyakorlatokat, amelyek tér- és időfelfogásunk megismerésére, az egyéni rezgések és csoportos rezonanciák összehangolására vezetnek rá.

Különleges zenei játékok...

…és csoporttevékenységek megismertetik a zene és a csoportdinamika bizonyos elemei közti párhuzamokat, megtapasztalhatóvá teszik a káosz és fegyelmezett rendszerek, valamint a csoportos improvizáció működését a zenében és a mindennapokban.

Oktatóként...

…Alpár Balázs magánnövendékek oktatását is vállalja. Az órák anyaga a legfontosabb zeneelméleti, zeneszerzési, filmzenei, valamint hangtechnikai területeket fedi le.


Megszokások és megleptések játéka a zenében

Ha ezt Bach hallaná – ismeretterjesztő koncert

 

Ismeretterjesztő koncert (2007)

Kommunikáció és kreativitás az alkalmazott zenében – előadás és workshop az Artisjus által szervezett 2018-as Dalszerző Expo-n.
Dex Filmzene workshop

Kapcsolatfelvétel